Categorie : Concerte

 
 
 

Robin and the Backstabbers prezintă proiectul „Reconstituirea” la București, Iași, Cluj, Timișoara
Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie. Alături de byron, The Mono Jacks și Travka, cei de la Robin and the Backstabbers vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara. În turneu, aflați într-o perioadă de creație pentru noi materiale, Robin and the Backstabbers vor prezenta proiectul „Reconstituirea” – o abordare nouă în materie de live.
Programul turneului Overground Elements / Robin and the Backstabbers – „Reconstituirea” este după cum urmează:
17 februarie, București, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)
10 martie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)
23 martie, Cluj, Euphoria Music Hall (cal. Mănăștur nr. 2-6)
7 aprilie, Iași, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)
Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu două albume de succes la activ – Stalingrad și Arhanghel’sk, primele două părți ale viitoarei trilogii „Bacovia Overdrive” – trupa și-a creat repede propriul loc pe scena alternativă, cu o abordare muzicală eclectică și o amprentă lirică aparte. În primăvara 2016, trupa a spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.
Robin and the Backstabbers – SPNZRTR (official video)
http://youtu.be/5jmq_RUUCTE
Haideți așadar la concertele Robin and the Backstabbers prezintă proiectul „Reconstituirea” din turneul Overground Elements!
http://fb.com/robinandthebackstabbers
http://instagram.com/robinandthebackstabbers
http://elements.overground.ro/

Bilete: 20 de lei pre-sale; 25 de lei în ziua evenimentului. Vom anunţa în curând data la care vor fi puse în vânzare la locaţiile partenere, Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten / Cluj - Napoca.

 
Loading Map
Event Location : Euphoria Music Hall, Calea Mănăștur, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Start Date :
2017-03-23 10:00 AM
End Date & Time :
2017-03-23 11:30 AM

Booking Start Date :
23-03-2017
Booking End Date :
25-03-2017