Noutati

Urmariti-ne si pe retelele sociale.

  • Home
  • Blog
  • Ai ce să faci primavara aceasta: mergi la concertele din Euphoria Music Hall!

Ai ce să faci primavara aceasta: mergi la concertele din Euphoria Music Hall!

Deja ştiţi, iar dacă nu, vă mai spunem o dată: în fiecare joi e concert la Euphoria Music Hall. Seara, pe la 22.00, ne adunăm la intrare şi lovim călcâiele pe ritm de muzică, cu nerăbdarea în inimă şi cu sunetul în vene. Nimic nu se compară cu un concert LIVE, cu acel moment în care suntem lipiţi de scenă şi abia ne abţinem să nu urcăm acolo, sus, cu artiştii. Ne vine să-i luăm de mână şi să-i rugăm să ne mai cânte un vers, o strofă, un album întreg! Am pus pe hârtie concertele din această primăvară din Euphoria Music Hall şi am votat: mergem la toate!

Șuie Paparude s-a înfiinţat acum 24 de ani, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau MC Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Join event here

Imediat după vacanţa de Paşte, pe 20 aprilie, Cred Că Sunt Extraterestru ne dă Întâlnire de Gradul III. AFO, Americanu şi Power pe Vinil au mai fost în aceeaşi formulă în concert în octombrie 2016 pe scena Euphoria Music Hall, iar de atunci au cutreierat ţara şi lumea şi au umplut sălile de oameni fericiţi. Aşa cum vom fi şi noi la 12.00 noaptea, când vor urca pe scenă ;)

Join event here 

Poate unul dintre cele mai aşteptate concerte ale primăverii vine de peste Prut,  din dimensiunea Alternosferei. Trupa din Republica Moldova are o energie aparte, iar versurile lor ţi se întipăresc în minte la fel ca o ştampilă cu cerneală permanentă. Alternosfera vine de la AS (sigla trupei, n.r.), iar ei sunt cu adevărat aşii rock-ului alternativ.

Save the date: 27 aprilie, Alternosfera LIVE, şi ca să te asiguri că prinzi loc la concert, urmăreşte pe pagina evenimentului data la care se pun în vânzare biletele:

Join event here

Ne reîntoarcem la hip-hop şi intră în scenă Grasu XXL, pe 11 mai! Dragoş Nichifor (numele real al artistului) a scos în februarie 2017 o piesă şi un videoclip cu Smiley. Clipul „Lumea Nouă”, a strâns aproape 2 milioane de vizualizări de la lansare. La vremuri noi, o piesă nouă, cu un mesaj puternic. Okapi Sound Studio a mixat piesa, iar acţiunea clipului se petrece într-un loc cu maşini vechi, scenele fiind inspirate din filmele de acțiune. 

Join event here

Macanache ajunge la noi cam pe când se coc cireşele de mai, mai exact pe 18 a lunii. Zis şi Maca, rapperul a adus un nou suflu muzicii underground din România. A pornit de jos, iar acum "scoate rimele cu kilul". Şi-a pus amprenta pe hip-hop-ul românesc cu un stil propriu. E artistul de pe maidan, a copilărit în cartierul bucureştean Titan, a schimbat mai multe şcoli, a făcut gimnastică şi-i place să bată mingea. Bogdan Constantin Dinescu aka Macanache spune că dezacordurile pe care le mai scapă în piesele lui sunt un fel de licenţă poetică. Altfel, vorbeşte limba română foarte bine! Veniţi să vă convingeţi pe 18 mai la Euphoria Music Hall!

Grimus sunt clujeni de-ai noştri, şi ne mândrim cu talentul lor! Bogdan Mezofi (Voce), Valentin Răucă (Chitară), Cristian Csapo (Chitară), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vădan (Bass) și Turi Gabor (Tobe) se reîntorc pe scena Music Hall cu sufletul deschis şi vocea mai puternică decât oricând, cu un videoclip nou şi mult-mult dor faţă de cei mai înfocaţi susţinători ai lor. Ne vedem cu ei pe 25 mai! Până atunci aveţi bonus noua piesă şi videoclip, Fregate:

Join event here

Euphoria Biergarten Cluj

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Biergarten Arad

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Biergarten Oradea

Facebook
Luni-Duminica In curand
read more...

Euphoria Music Hall

Facebook
Luni-Sambata 10pm-ultimul client
read more...

Fabrica de Bere URSUS

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Catering And Delivery

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...